Momentum Kuur

Veel gewicht afvallen

 Met Bio HCG spray kunt ook u veel gewicht afvallen! Dit komt omdat Bio HCG gebruik maakt van de eigen lichaams functie van de verbranding van opgeslagen vetten. Neemt u daarnaast een licht dieet in dan kunt u zonder veel inspanning toch veel lichaams gewicht laten afvallen. Gemiddeld gezien kan binnen een enkele kuur van 24 dagen iedereen tot op 10 procent van het lichaams gewicht afvallen. Daar kunt u dan ook optimaal van profiteren, door nu de positieve werking van de Bio HCG van Sense te bestellen. Ook u kunt binnen afzienbare tijd zonder pijn en moeite veel gewicht afvallen, en op een stabiel lichaams gewicht zelfverzekerd verder te gaan. 

Volg uw Body Mass Index

Om de ontwikkeling van het lichaams gewicht verlies bij te houden maakt u handig gebruik van de BMI waarde. Dit is uw gewicht in kilo´s te keer gedeeld door uw lengte in meters: 75 kg / ( 1.60 m x 1.60 m ) = 29,3. Indien deze waarde boven de 25 ligt zoals in het voorbeeld dan hangt er duidelijk teveel vet aan het lichaam. Is die waarde meer dan 30 dan bent u duidelijk zwaarlijvig. In beide gevallen doet u er verstandig aan om voor uw gezondheid af te vallen. Tijdens de inname van de positieve werking van de Bio HCG afslank spray verliest u zienderogen veel gewicht. 

Dieet bij Bio HCG kuur

Omdat u veel gewicht wilt afvallen dient u naast de inname van de Bio HCG spray een licht dieet in te nemen. U wilt lichaams vetten laten verbranden en dus dient u vetten en koolhydraten zondermeer te mijden.  HCG spray schrijft u dan ook een eiwit rijk dieet voor tezamen met de inname van vitamines. Zodoende krijgt u voldoende voeding binnen om alle lichaams functies draaiende te houden. Het dieet van spray behorende bij de Bio HCG kuur stimuleert dan ook de verbranding van lichaams vetten. Ook u kunt effectief veel gewicht afvallen door het nemen van de Bio HCG spray. 

Gezond voedsel na de kuur

Lekker eten willen we allemaal, echter u dient op te passen met wat u eet. U bent namelijk wat u eet! Daartoe heeft  HCG spray een reeks aan overheerlijke recepten samengesteld op basis gezonde lichaams functies ondersteunende ingrediënten. Denk daarbij aan zuivel, groentes, fruit, vis en noten. Met die recepten leert u in een stabilisatie periode aan welke ingredienten goed zijn voor het lichaam. Zodoende kunt u na het afvallen van veel gewicht, op een stabiel lichaams gewicht verder door het leven gaan. Volgt u de adviezen, tips en recepten van Bio HCG spray op dan kunt u met een prachtig lichaam zelfverzekerd door het leven gaan. 

Hoelang kuren met HCG spray

De duur van de Bio HCG spray is puur afhankelijk van hoeveel u weegt. Middels de Bio HCG spray kunt u gemiddeld tot op 10 procent aan lichaams gewicht in 24 dagen verliezen. De voorbeeld persoon weegt 75 kg, na een enkele kuur zal deze persoon dus 10 procent in gewicht zijn verloren. Dit betekent dat de persoon nu 67,5 kg weegt. De BMI waarde is daarbij 26,3 en dus nog te hoog. Een tweede kuur brengt het gewicht op circa 61 kg zodat de BMI waarde 23,8 bedraagt. U ziet nu valt deze persoon reeds in het gemiddelde goede BMI waarde gebied van 18,5 tot 24,9. HCG spray adviseert om dat nog een kuur te doen opdat u rond de 21 uitkomt. Dan heeft u na drie kuren een BMI waarde van 21,4 bij een gewicht van 54,9 kg. Ook u kunt veel gewicht afvallen door Bio HCG spray te gebruiken.