Momentum Kuur

Makkelijk en snel gewicht verliezen

Met Bio HCG spray kunt u makkelijk en snel gewicht verliezen. Dit komt omdat Bio HCG het lichaam direct aanstuurt om vetten te verbranden om zo in de energie behoefte te voorzien. Naast de Bio HCG spray volgt u een licht dieet, zodat u op een snelle en makkelijke manier veel gewicht verliest. Dit komt omdat het lichaam geen voedsel meer nodig heeft om voldoende energie te genereren. Deze combinatie maakt dan ook dat vrouwen tot acht en mannen tot twaalf procent van het lichaams gewicht in een enkele kuur van vierentwintig dagen verliezen. Ook u kunt makkelijk en snel gewicht verliezen door het nemen van de positieve werking van Bio HCG spray.

Gewicht verliezen door vet verbranding

Om effectief op een makkelijke en snelle manier gewicht te verliezen maakt u gebruik van Bio HCG spray. De bio variant van het HCG hormoon stuurt namelijk het lichaam aan om vol automatisch opgeslagen lichaams vetten te verbranden om daarmee de energie huishouding op orde te hebben. Beweegt u meer dan neemt de energie vraag slechts toe, en dus gaat de verbranding eveneens harder. Ook u kunt makkelijk en snel gewicht verliezen door de positieve werking van Bio HCG spray in te nemen. Om snel een makkelijk gewicht te verliezen bestelt u dan ook de Bio HCG spray. 

Wat te eten?

Om de positieve werking van Bio HCG spray tijdens de kuur niet te verstoren dient u een licht dieet te volgen waarbij u vetten en koolhydraten compleet mijdt. Om toch langdurig een verzadigd gevoel te hebben neemt u een eiwit rijk dieet waarnaast u eveneens aanvullend vitaminen inneemt. Zodoende krijgt uw lichaam voldoende voedingsstoffen binnen. Op die manier wordt het makkelijk en snel afvallen middels Sense Bio HCG optimaal gestimuleerd. Heeft u het optimale lichaams gewicht bereikt dan stopt u met de inname van de Bio HCG spray. Om te voorkomen dat u in uw oude eetpatroon terug valt, verstrekt Sense u een legio aan gezonde recepten op basis waarvan u leert wat gezond is voor uw lichaam. Ook u kunt daarmee op een stabiel lichaams gewicht blijven. 

Hoeveel gewicht snel verliezen?

Omdat u veel gewicht wilt verliezen, is het ook de vraag hoeveel gewicht u kunt verliezen zonder dat uw gezondheid daarmee in gevaar komt. Let wel, zwaarlijvigheid is een sterke reden om voor uw gezondheid gewicht te verliezen. Daartoe kunt u handig gebruik maken van de Body Mass Index waarde. Deel uw gewicht in kilo's twee maal door de lengte in meters en de berekende waarde vertegenwoordigt een vergelijkingsgetal waarmee u redelijkerwijs kunt inschatten hoeveel u nog aan gewicht kunt verliezen. De optimale waarde daarbij ligt rond de 21. Met een BMI waarde van meer dan 25 dan heeft u teveel aan gewicht en dan moet u gaan afvallen. Omdat u met een enkele Bio HCG kuur circa tien procent van het gewicht kunt verliezen, kunt u redelijkerwijs inschatten hoeveel kuren u nodig heeft om het gewenste lichaams gewicht te bereiken. 

Na het gewichts verlies

Heeft u het optimale lichaams gewicht bereikt dan kunt u stoppen met de inname van de Bio HCG spray. U volgt de stabilisatie fase om te leren wat goed is voor uw lichaam. De HCG spray recepten zijn daarbij gebaseerd op volwaardige ingredienten als zuivel, vis, noten, groente en fruit waarmee overheerlijke vullende gerechten kunnen worden gemaakt. Na het makkelijk en snel verliezen van gewicht wilt u namelijk dat het behaalde resultaat blijvend is, en dat doet u goed door de recepten te volgen van Bio HCG spray.