Momentum Kuur

Hcg spray

Wist u dat afvallen makkelijk en snel kan met de Bio HCG spray? Ook u kunt er weer snel en fit uitzien door het gebruik van een beperkte Bio HCG spray kuur. Vaak is afvallen een lastige zaak omdat u er veel energie in moet steken waarnaast u weinig eet. Nu is er de Bio HCG spray waarmee u juist niet veel inspanning hoeft te leveren om wel snel zonder moeite te kunnen afvallen. Lekker makkelijk dus. Met een Bio HCG spray kuur van iets meer dan drie weken kunt u tot op tien procent van uw gewicht zien verdwijnen. Uiteraard moet u bij afvallen uw gewicht – lengte verhouding in de gaten houden, echter gewoonlijk heeft u na een enkele kuur al een prachtig resultaat behaald. Uiteraard moet u na het stoppen met de Bio HCG spray kuur niet uw oude eet patroon weer oppakken. Daartoe geeft Bio HCG u adviezen en recepten waarmee Bio HCG u een andere levenswijze proberen aan te leren door het innemen van gezonde volwaardige ingrediënten in heerlijke recepten. Daarmee trachten we het lichaamsgewicht op een stabiel niveau te houden. Met de Bio HCG spray kuur en stabilisatie methodiek kunt ook u er weer fris en fit uitzien.

Hoe werkt het?

Op het moment dat u wilt beginnen met afvallen spuit u de Bio HCG met de spray onder de tong waardoor de Bio HCG door het lichaam wordt opgenomen. De bio variant van het HCG hormoon stuurt dan het lichaam aan om de opgeslagen vetten in het lichaam te verbranden ten behoeve van de energie voorziening. Dit betekent dat u aanvullend weinig hoeft in te nemen omdat u reeds voldoende energie heeft. Omdat u wel iets in de maag wilt hebben en tot op zekere hoogte wel een vol gevoel wilt hebben schrijft Bio HCG een licht vetvrij maar eiwitrijk dieet voor zodat u optimaal kunt afvallen. Volgt u onze adviezen en doet de Bio HCG kuur dan valt ook u snel af. Binnen no-time heeft ook u uw prachtige ik weer terug. Na één of eventueel twee kuren stopt u met de Bio HCG spray kuur en dient u te stabiliseren.

Recepten met volwaardige ingredienten

U bent aardig afgevallen en u ziet er prachtig en stralend uit. En dat wilt u begrijpelijkerwijs zo houden. Om ervoor te zorgen dat u niet gaat jojo-en door de inname van ongeschikt voedsel adviseert Bio HCG middels gezonde recepten bestaande uit volwaardige ingrediënten waarmee u heerlijke recepten kunt maken. Bio HCG vindt ook dat lekker eten belangrijk is, echter u moet opletten op wat u eet. Binnen drie tot zes weken weet u precies welke ingrediënten u wel en niet moet gebruiken. Gewoonlijk worden de recepten klaar gemaakt van noten, zuivelproducten, vis, fruit en groente met een laag glycemie waarde. Volgt u onze recepten en adviezen dan merkt u dat ook u op een mooi stabiel lichaamsgewicht blijft. Gefeliciteerd, ook u kunt met een fantastisch figuur nu door het leven.

Van zwaarlijvig naar slank!

Het is voor u de vraag hoeveel u werkelijk op een veilige manier kunt afvallen. Daartoe is de verhouding gewicht – lengte in het leven geroepen, oftewel de Body Mass Index waarde. Door het gewicht twee maal met de lengte te delen berekent u deze BMI. Heeft u een BMI van 25 of meer dan heeft u zichtbaar teveel gewicht en indien u een BMI waarde heeft van 30 en meer dan bent u zwaarlijvig. In beide gevallen is het ten sterkste aan te bevelen om af te vallen aangezien uw gezondheid er onder lijdt. Uiteraard hangt het van uw eigen wens af hoeveel u wilt afvallen echter het streef doel is altijd een BMI waarde van 21. Op die waarde ziet u er geweldig uit en voelt u zich ook heerlijk, waarnaast u nog voldoende vetreserves in uw lichaam heeft voor optimaal functioneren van uw lichaam. Met één of twee Bio HCG spray kuren kunt u ook een fantastisch resultaat bereiken.


U bent zelfverzekerd en straalt!

Na de Bio HCG spray kuur bent u een nieuw mens. Uw lichaam is slank en ziet er strak uit. U heeft energie te over en daarom sport u geregeld. Sporten houdt het lichaam ook stevig en dus werkt dit stimulerend voor het prachtige lichaam. U bent slank en dat laat u graag zien. U trekt weer passende mooie kleren aan en het andere geslacht ziet u zeker weer staan. Daarmee bent u zelfverzekerd en dus wilt u ook niet meer anders. Deze nieuwe levensstijl heeft u te danken aan de Bio HCG spray kuur. Om ook snel en effectief af te vallen bestelt u nu de Bio HCG spray kuur en recepten. U kunt ook binnen afzienbare tijd weer zelfverzekerd door het leven gaan, en dat doet u met Bio HCG!