Momentum Kuur

HCG dieet

Stevig en snel afvallen doet u praktisch het handigst met een Bio HCG kuur en dieet. Met de positieve werking van de Bio HCG kuur brand uw lichaam automatisch uw opgeslagen lichaams vetten op om zo te voorzien in de energie behoefte. Volgt u daarnaast de door Sense voorgeschreven Bio HCG dieet dan valt u ook snel en gemakkelijk vele kilo´s af. Zo kunt u als vrouw tot op acht en mannen tot op twaalf procent in vierentwintig dagen afvallen. Lekker snel en makkelijk dus, zonder dat u zich daartoe veel inspant. Om ook stevig af te vallen volgt u de Bio HCG kuur en dieet, zodat uw opgehoopte vetten ook snel zijn verdwenen. 

Bio HCG hormoon

In het lichaam is gewoonlijk het HCG hormoon actief waarmee het lichaam wordt aangestuurd om opgeslagen vetten te verbranden. Sense heeft dit HCG hormoon weten de kopiëren en vloeibaar gemaakt. Zodoende kan iedereen die wil afvallen, van de perfect werkende Bio HCG optimaal gebruik maken. Neemt u de Bio HCG in via de tong dan neemt het lichaam dit op waarna het lichaam aanvangt met de verbranding van lichaams vetten. Volgt u daarnaast de voorgeschreven Bio HCG dieet dan kunt u met de Bio HCG kuur snel een grote hoeveelheid lichaams gewicht zien verdwijnen. Ook u kunt stevig afvallen door gebruik te maken van Bio HCG spray. 

Bio HCG dieet tijdens kuur

Om effectief met de Bio HCG kuur af te vallen dient u uiteraard de hoeveelheid genuttigde voedsel beperken tot een absoluut minimum. Sense heeft daartoe een reeks aan adviezen voor u klaar liggen zodat u op dagelijkse basis weet wat u zoal mag eten. Voornamelijk bestaat het Bio HCG dieet uit een eiwitrijk dieet, zonder vetten en zonder koolhydraten. Zodoende kan het lichaam optimaal zijn werk doen, door slechts en alleen de opgeslagen vetten te verbranden om zo voldoende energie te hebben. Beweegt u naast de Bio HCG kuur en dieet meer, dan neemt de energie vraag toe waardoor het lichaam meer vet moet gaan verbranden. 

Stabilisatie na de kuur

Een belangrijke fase na het stevig afvallen, is het in balans brengen van het lichaam. U wilt namelijk niet opnieuw aankomen en om dat te voorkomen volgt u de handige maar gezonde recepten. In een drie tot zes weken durende periode wordt u zich bewust van de gezonde ingredienten gebruikt in de gerechten. Zodoende weet u geleidelijk aan wat goed is voor uw lichaam. De recepten bestaan dan ook voornamelijk uit gezonde vetten en koolhydraten en alle andere gezonde volwaardige ingredienten. Daarmee krijgt u een verzadigd gevoel echter omdat u ingredienten met een lage glycemie waarde inneemt komt u niet aan. Zodoende stabiliseert uw lichaam op een mooi lichaams gewicht. 

Wat een resultaat!

Na de Bio HCG kuur en dieet is uw lichaam stevig afgevallen en ziet u er geweldig uit. Uw omgeving reageert direct positief en u laat graag zien dat u bent afgevallen. U beweegt meer om uw energie kwijt te raken, en u gaat goed strak gekleed door het leven. U blaakt van gezondheid en straalt zelfvertrouwen uit. Ook u kunt een strak en slank lichaam hebben, door de Bio HCG kuur en dieet te volgen. Om er ook goed uit te zien valt u snel en gemakkelijk af met de Bio HCG spray van Sense.