Momentum Kuur

Bio HCG kuur

 

De Bio HCG kuur van Sense maakt handig gebruik van de lichaams eigen functie van de vet verbranding. Daartoe heeft Sense de bio variant van het HCG hormoon weten te dupliceren en in een vloeistof geconcentreerd. Dat betekent dat u de Sense Bio HCG inneemt via de afslank spray. Zodra u de Bio HCG kuur onder de tong heeft gespoten neemt het lichaam de positieve werking van de Bio HCG op. Daarmee wordt het lichaam dan ook geactiveerd om vetten te verbranden voor de energie. Neemt u daarnaast een licht dieet in kunt u tot op tien procent van lichaamsgewicht in vierentwintig dagen met de Bio HCG kuur zien verdwijnen. 

Licht dieet naast kuur

Om adequaat met Sense Bio HCG af te vallen dient u een licht dieet in te nemen. De Bio HCG moet namelijk het lichaam aansturen om slechts opgeslagen vetten te verbranden zonder dat daar aanvullende vetten bij komen. Dit betekent dat het Sense Bio HCG dieet bestaat uit een vetvrij en koolhydraat arm echter eiwit rijk dieet. Daarnaast neemt u uiteraard aanvullende vitamines in om uw lichaam op een gebalanceerde manier te laten afvallen. Zodoende kunt u effectief snel en gemakkelijk zonder veel inspanning vele kilo´s laten verdwijnen. Om ook te profiteren van de positieve werking van Bio HCG bestelt ook u de afslank spray. 

Gezonde voedzame maaltijden

Heeft u het optimale gewicht bereikt dan stopt u met de inname van de Bio HCG kuur. Daar is de kous er dan nog niet mee af. U bent veel gewicht verloren, en het lichaam wil weer energie halen uit voedsel. Het is dan zaak dat u de juiste ingrediënten daartoe gebruikt. De keuze ligt daarbij dan voornamelijk bij onverzadigde vetten en goed koolhydraten. Zodoende krijgt uw voldoende voedsel binnen om in de energie behoefte te kunnen voorzien, heeft u een verzadigd gevoel echter komt u niet meer aan. Dat is de essentie van de toepassing van de Sense recepten. Om ook snel te kunnen afvallen neemt u de Bio HCG spray van Sense. 

Afvallen met BMI

Omdat u afvalt houdt u uw gewicht maar voornamelijk uw BMI waarde in de gaten. Deze waarde wordt berekend middels het gewicht twee maal te delen door uw lengte geeft aan hoeveel vet overschot uw lichaam gemiddeld gezien heeft. Een waarden van minder dan 24,9 is normaal acceptabel. Een BMI waarde van meer dan 25 houdt in dat het tijd wordt dat u een Bio HCG kuur van Sense gaat doen. Ook u kunt effectief afvallen en een BMI van rond de 21 behalen. Zodoende kunt u er ook binnen afzienbare tijd weer goed uitzien en dat doet u dus effectief met de Bio HCG spray. 

De Bio HCG spray

Omdat de Bio HCG in een vloeistof concentraat beschikbaar is, kunt u de positieve werking van de Bio HCG kuur ook handig innemen door een laagje Bio HCG onder uw tong te spuiten. Erg handig en makkelijk neemt dan het lichaam de Bio HCG op zodat het lichaam aan de slag gaat. Ook u kunt met de Bio HCG spray kuur gemakkelijk afvallen zonder dat u daarvoor teveel moeite moet doen. Om ook er weer strak en aantrekkelijk uit te zien, volgt u de Bio HCG kuur.