Momentum Kuur

Afslankspray kopen

Wilt u lichaamsgewicht verliezen? Val snel af door de afslankspray van Bio HCG te kopen! U krijgt een slank figuur door de afslankspray te kopen van Bio HCG! Bio HCG heeft al vele mensen zeer gelukkig gemaakt door de verrassend snelle werking van vetverbranding door de Bio HCG kuur. Afvallen wordt veelal als een lastige en pijnlijke zaak gezien omdat afvallen zo moeilijk gaat. Met Bio HCG pakken we het compleet anders aan. We laten het lichaam op een positieve manier voor ons uiterlijk werken door gebruik te maken van de lichaamseigen functie van vetverbranding. Bio HCG heeft namelijk het aansturende hormoon daartoe weten te dupliceren en dus de veilige Bio variant van het HCG hormoon gecreëerd. Het lichaam valt dus zelfstandig af en u hoeft weinig inspanning te doen behoudens het volgen van een licht dieet. Simpel dus! In 24 dagen kunnen vrouwen tot op 8 procent en mannen tot op 12 procent lichaamsgewicht verliezen. U ziet de vetophopingen verdwijnen dan ook als sneeuw voor de zon. Na één of mogelijk een tweede kuur ziet u een fantastisch resultaat, tevreden staat u voor de spiegel. De afslankspray van Bio HCG doet dan ook wonderen.

Inname Bio HCG

Het Bio HCG product om af te vallen bestaat uit een vloeistof welke u onder de tong kunt spuiten. Daar wordt de vloeistof en de goede werkende stof van Bio HCG opgenomen door het lichaam zodat het lichaam weet dat het vetten moet gaan verbranden voor de energievoorziening. Bio HCG schrijft dan een licht vetvrij koolhydraatarm en eiwitrijk dieet voor om op de meest efficiënte manier lichaamsgewicht te verliezen. Uiteraard betekent oefening en beweging dat u meer energie nodig heeft en dus zal de verbranding van vetten harder gaat, echter bij de Bio HCG hoeft het niet perse. In een aantal weken valt u zienderogen hard af en begint uw lichaam er beter en strakker uit te zien. Die lovehandles verdwijnen, de onderkin trekt weg, en kuiltjes in de dijen trekken strak. Overal waar teveel vet in het lichaam zit zal Bio HCG de vetten doen verdwijnen. Door de Bio HCG spray kuur tezamen met het lichte dieet kunt u ook binnen een geringe periode veel lichaamsgewicht verliezen en ziet u er weer geweldig uit.

Op gewicht zijn en blijven!

Zodra u stopt met de Bio HCG spray kuur betekent dat u tevreden bent met het eindresultaat. De kilo's zijn er af gevlogen binnen een zeer beperkte tijd. U ziet er stralend en strak uit, uw lichaam wil niet meer anders. Dit wilt u ook zo stabiel houden uiteraard. Daartoe heeft Bio HCG adviezen en recepten voor u klaar liggen waarmee u wordt aangeleerd welke recepten en volwaardige ingrediënten goed voor het lichaam zijn. Lekker eten willen we allemaal maar dan wel op een verantwoorde manier door verzadigde vetten en hoog koolhydraat rijk eten te vermijden. De Bio HCG recepten geven u in drie tot zes weken het besef welke producten goed zijn voor uw lichaam en het huidige lichaamsgewicht. Onder volwaardige producten wordt verstaan ingrediënten waar niets aan is veranderd. Fruit en groente bij voorkeur bio geweekt, noten, vis en zuivelproducten maken het eten tot een overheerlijke en gezonde maaltijd. Heeft u eenmaal besef van onze recepten dan kunt u op een stabiele manier verder gaan met uw leven, zonder te vrezen om aan te komen. Dankzij Bio HCG wilt u niet anders meer.

Controle voortgang vetverbranding

Uw lichaam valt stevig af gedurende de periode dat u de Bio HCG spray kuur inneemt en dus dient u uw gewicht in de gaten te houden. Op een gegeven moment zult u namelijk niet meer zichtbaar overbodige vetten hebben. Daartoe kunt u handig gebruik maken van de BMI factor welke aangeeft hoeveel vetten er relatief nog in het lichaam zitten. De BMI waarde berekent u door uw gewicht in kilogram twee maal te delen door uw lengte in meters. Die waarde dient u te plaatsen in de volgende schaal:

  • Lager dan 18.5 betekent dat u te licht bent, er is onvoldoende vetreserve in uw lichaam;
  • Tussen 18.5 en 24.9 bent u gemiddeld gezien op goed gewicht, het is niet zichtbaar dat u veel vet heeft. Binnen deze categorie kunt u een eventuele lovehandle weg kuren;
  • Tussen 25.0 en 29.9 bent u zichtbaar te zwaar en als u hoog in deze klasse scoort dreigt u zwaarlijvig te worden. Door af te vallen zult u er snel beter uit gaan zien;
  • Meer dan 30.0 betekent dat u echt te zwaar bent, u bent zwaarlijvig en u dient voor uw gezondheid sterk af te vallen.

Bio HCG adviseert om tot op een BMI waarde van 21 te kuren, waarna u stopt. U zult er geweldig uitzien. Door het gebruik van de Bio HCG spray kuur kunt u ook weer tevreden door het leven gaan met een goed uitziend lichaam. Ook u kunt snel succes boeken door met Bio HCG af te vallen.

Vol vertrouwen door het leven!

Door de Bio HCG spray kuur bent u stevig afgevallen en door de adviezen en recepten weet u welke ingrediënten u kunt combineren om overheerlijke maar gezonde gerechten op tafel te zetten. Daarmee houdt u uw lichaamsgewicht in balans. U bent afgevallen, eet minder en gezonder echter u heeft meer energie over. Sporten geeft dan een goed gevoel waarbij de spieren eveneens steviger worden. Uw lichaam is gezond en straalt vertrouwen uit. U bent een betere versie van uzelf geworden. Uw lichaam is in balans met een gezonde manier van leven en dat heeft u te danken aan de Bio HCG spray.