Momentum Kuur

Afslanken met HCG

U gaat overgewicht effectief te lijf met de positieve werking van Bio HCG van Sense! Iedereen met zichtbaar overgewicht slankt met Bio HCG van Sense zonder veel inspanning makkelijk af. Dit komt omdat de Bio HCG het lichaam automatisch aanstuurt om opgeslagen vetten te verbranden voor de energie huishouding. Nuttigt u daarnaast een licht Bio HCG dieet dan kunt u effectief iets aan uw overgewicht doen. Na het volgen van een paar Bio HCG kuren kunt u zich ook weer trots presenteren omdat u vele kilo’s bent kwijt geraakt. Volgt u een kuur van 24 dagen dan kunt u gemiddeld 10% lichaams gewicht afslanken. Dat is dus een prachtig resultaat, en wel zonder teveel inspanning. Om ook stevig af te slanken maakt u handig gebruik van de positieve werking van Bio HCG. 

Afslanken zonder pijn of moeite!

Om op een snelle en makkelijke manier af te vallen zonder dat u daartoe veel pijn en moeite voor moet doen, maakt u handig gebruik van afslanken met de Bio HCG kuur. Afslanken hoeft niet moeilijk meer te zijn, omdat Bio HCG van Sense het lichaam juist stimuleert om de opgeslagen vetten te gebruiken om in de energie behoefte te voorzien. Neemt u daarnaast een licht Bio HCG dieet in dan valt u praktisch automatisch af. Dat is de kracht en handigheid van Sense Bio HCG, zodat in principe jong en oud, dik en dun iets aan hun figuur kunnen doen. Om ook zonder moeite van die vervelende dijen, buik of onderkin af te komen slankt u af met Sense Bio HCG. 

Afslanken met Bio HCG dieet

Naast het innemen van de Bio HCG kuur dient u uiteraard nog enige voedingsstoffen in te nemen om alle lichaams functies goed te laten werken. Ook wilt u een verzadigd gevoel hebben gedurende het afslanken met Bio HCG. Daartoe schrijft Sense u Bio HCG u een licht dieet voor zonder vetten of koolhydraten echter rijk aan eiwitten. Eiwitten zijn essentieel voor vele functies in het lichaam, waarnaast eiwitten eveneens een verzadigd gevoel geven. Dat is dan mooi meegenomen en zo kunt u naast de Bio HCG kuur met een proteïne en eiwit rijk dieet goed de dag doorkomen, terwijl u afslankt. 

Het lichaam balanceren

Bent u tevreden over hoe u eruit ziet of heeft u het optimale lichaams gewicht bereikt dan stopt u met de inname van Bio HCG. Uw lichaam dient dan tot rust te komen aangezien uw lichaam een aanzienlijke transformatie door het afslanken is ondergaan. Dit doet u door het volgen van gezonde recepten. Die recepten maken u niet dik, echter zijn voedzaam en lekker. Dit is een gewennings periode waardoor u leert welke ingrediënten gezond en goed zijn voor uw lichaam. Zodoende bent u stevig afgeslankt met de Bio HCG kuur en blijft uw lichaam gebalanceerd op een stabiel lichaams gewicht. 

Slank en stralend!

Omdat u stevig bent afgeslankt en het gewicht stabiel kunt houden door de handige tips en recepten van Sense, heeft u een nieuwe levenswijze gekregen. U volgt de recepten en u weet welke volwaardige ingrediënten goed zijn voor uw lichaam. Zodoende ziet u er slank, strak en stralend uit en dat is wat iedereen wil. Uw omgeving reageert daar dan ook zeer positief op. Afslanken hoeft geen pijn en moeite meer te kosten, en dat doet u handig met de positieve werking van de Sense Bio HCG kuur.